03-10-15

Notorious Circus. (HC) (Dark Dragon Books) (2013)

chris evenhuis, kid toussaint, 2013Tekst: Kid Toussaint --- Tekeningen: Chris Evenhuis.

1926. Een klein stadje in het hart van Amerika. De FBI rookie FBI Eliot Ness onderzoekt samen met de sinistere sheriff Talgom de mysterieuze dood van een bankier en een clown. Beiden zijn gevonden in staat van ontbinding in zijn hypermoderne kantoor.
Van de bergen van Colorado tot de moerassen van Louisiana zoekt het duo naar een mysterieus circus met een bewogen verleden. Maar ze zijn niet de enigen die de acrobaten en clowns van cirus Kerzulec willen vinden ....

30-04-13

Snooze #2 (van 2): Ontwaken. (HC) (Dark Dragon Books) (2012)

snoozeTekst: Kid Toussaint --- Tekeningen: Chris Evenhuis.

 

Milan's ontdekking van zijn ware identiteit roept nieuwe vragen op: wat is er gebeurd met de echte Joshua Miller? Wie is de moordenaar van de familie Miller? Welke betekenis hebben de dromen die Milans dagelijkse werkelijkheid blijven overmeesteren? En zullen zijn denkbeeldige vrienden en vijanden hem uiteindelijk met rust laten?
   

 

20-05-12

Snooze #1 (van 2): Diepe slaap. (HC) (Dark Dragon Books) (2012)

snoozeTekst: Kid Toussaint --- Tekeningen: Chris Evenhuis.

‘Snooze’ gaat over een jongeman, die in zijn puberjaren dertien jaar lang in een coma ligt. Tijdens deze periode leeft hij in een droomwereld. Hier is hij een heldhaftige krijger, die voor de koning Chai strijdt tegen de legers en handlangers van de tiran Snake. Na zijn ontwaken blijkt hij bij een oude, bloedige moordzaak betrokken te zijn, en wordt hij achtervolgd door vrienden en vijanden uit zijn fantasiewereld.