03-09-13

Mega Mindy #6: De superplant. (SC) (Studio 100) (2009)

mega mindyTekst: Gert Verhulst, Hans Bourlon, Sven Duym, Vera Gheysels, Charel Cambré --- Tekeningen: Charel Cambré.

 

Diep in het bos woont de plantenman. De plantenman is dol op bloemen en planten en bomen, maar hij heeft een hekel aan auto's. Om onze planeet te redden heeft de plantenman een ongelooflijke uitvinding gedaan: de vehiculos magearis, een auto-etende plant. Gelukkig is het plantje nog lief en klein. Maar daar komt verandering in als de plantenman ervandoor gaat met de nieuwste uitvinding van opa: de megamester. Dit wordt een klusje voor Mega Mindy!

02-09-13

Mega Mindy #5: De spoken van Donderbus. (SC) (Studio 100) (2008)

mega mindyTekst: Gert Verhulst, Hans Bourlon, Sven Duym, Vera Gheysels, Charel Cambré --- Tekeningen: Charel Cambré.

 

Opa Fonkel heeft een fantastische uitvinding gedaan: de mega-verdwijnhoed. Wie de hoed opzet, is onzichtbaar. Erg makkelijk als je stiekem wil snoepen. Jammer genoeg valt de hoed in handen van een dievenbende. De dieven hebben heel andere plannen met de toverhoed. Dit wordt een klusje voor Mega Mindy!

05-02-13

Mega Mindy #4: De gouden planeet. (SC) (Studio 100) (2008)

mega tobyTekst: Gert Verhulst, Hans Bourlon, Sven Duym, Vera Gheysels, Charel Cambré --- Tekeningen: Charel Cambré.

 

Winston Krispy, baas van een groot cornflakesbedrijf, verstopt een gouden raketje in een van de dozen cornflakes. De gelukkige vinder van deze gouden raket, wint een ticket voor een ruimtereis. Toby is dolblij als deze eer hem te beurt valt. Alleen draait de ruimtereis heel anders uit dan verwacht. Dit wordt een klusje voor Mega Mindy!

10-07-12

Mega Mindy #3: De waterman. (SC) (Studio 100) (2008)

mega mindyTekst: Gert Verhulst, Hans Bourlon, Sven Duym, Vera Gheysels, Charel Cambré --- Tekeningen: Charel Cambré.

Een kwade geleerde -Aquatix, half mens half vis- stuurt een reusachtige vloedgolf af op het dorp. De visman wil zich wreken op commissaris Migrain die hem altijd heeft uitgelachen. Dit wordt een klusje voor Mega Mindy!

09-07-12

Mega Mindy #2: Black Betty. (SC) (Studio 100) (2007)

mega mindyTekst: Gert Verhulst, Hans Bourlon, Sven Duym --- Tekeningen: Charel Cambré.

In het dorp wordt een heuse geleerdentop gehouden. Vlak voor de start verdwijnt opa Fonkel spoorloos samen met professor Brio, de organisator van de top. Migrain heeft geen tijd om zich hiermee bezig te houden: hij moet zorgen voor de veiligheid van al die topgeleerden. Dit wordt een klusje voor Mega Mindy!

19:06 Gepost door Filip Hellemans in Mega Mindy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gert verhulst, hans bourlon, sven duym, charel cambré, 2007 |  Facebook |

10-05-12

Mega Mindy #1: De bananenbende. (SC) (Studio 100) (2007)

mega mindyTekst: Gert Verhulst, Hans Bourlon, Sven Duym --- Tekeningen: Charel Cambré.

Een reeks inbraken bezorgt commissaris Migrain heel wat kopzorgen. Gelukkig weet hij al snel de dief te vangen. Alleen Mieke Fonkel twijfelt aan de onschuld van de jonge dader. Een banaan brengt haar op het goeie spoor ... Dit wordt een klusje voor Mega Mindy!

00:05 Gepost door Filip Hellemans in Mega Mindy | Permalink | Commentaren (0) | Tags: gert verhulst, hans bourlon, sven duym, charel cambré, 2007 |  Facebook |