09-11-16

J.Rom, Force Of Gold #5: Rode sneeuw. (SC) (Standaard Uitgeverij) (2016)

jeromTekst: Bruno De Roover --- Tekeningen: Romano Molenaar.

Birdsong is te weten gekomen wat er in J.Roms jeugd is gebeurd. Ze denkt hiermee eindelijk de sleutel in handen te hebben om hem van zijn trauma te verlossen. Maar het plan keert zich tegen haar. Intussen ontwaakt Pi stilaan uit haar verdoving. Ze kijkt machteloos toe hoe Oskar en zijn moeder haar voorbereiden op de huwelijksnacht. Op zoek naar een uitweg ontrafelt Pi echter een groot geheim. Niets is wat het lijkt!

27-07-16

J.Rom, Force Of Gold #4: Bloedmaan. (SC) (Standaard Uitgeverij) (2016)

jerom,J.romTekst: Bruno De Roover --- Tekeningen: Romano Molenaar.

De laatste uren van 13 februari. Oskar maakt zich klaar om de opdracht uit te voeren die hij van zijn strenge moeder kreeg. Binnenkort verschijnt de bloedmaan aan de hemel, het ultieme teken van de vruchtbaarheid. En dus het meest geschikte moment om voor een nakomeling te zorgen. Oskar start de jacht op zijn uitverkorene: Pi. J.Rom trekt erop uit om haar te bevrijden. Maar hij wordt tot zijn verbazing tegengewerkt door Pi zelf.

22-09-15

J.Rom, Force Of Gold #3: Verblind. (HC) (Standaard Uitgeverij) (2015)

jerom, j.romTekst: Bruno De Roover --- Tekeningen: Romano Molenaar.

J.Rom en Abaddon werden gearresteerd en opgesloten in Attica II Prison, een zwaarbewaakte gevangenis in de ruimte. Maar daarmee is de dreiging nog niet voorbij. Abaddon is vastberaden zijn wraak te voltooien en de wereld te blijven teisteren met aanslagen, harder en dodelijker dan ooit. FORCE likt zijn wonden na de aanval van Yulls. En Pi is verdwenen. J.Rom moet Abaddon stoppen. Maar kan hij dat alleen?

11-04-15

J.Rom, Force Of Gold #2: Helder. (HC) (Standaard Uitgeverij) (2015)

j.rom, jerom,force of goldTekst: Bruno De Roover --- Tekeningen: Romano Molenaar.

FORCE is terug! J.ROM is de terroristen die de stad opschrikken met vernietigende aardbevingen op het spoor. Met niet aflatende moed gooit hij zich in de strijd. Maar heeft J.ROM de touwtjes wel echt zélf in handen? Of is hij de speelpop van de terroristen? En wie is de mysterieuze Abaddon? FORCE beseft dat de vijand groter en sterker is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden.

26-11-14

J.Rom, Force Of Gold #1: Schaduw. (HC) (Standaard Uitgeverij) (2014)

j.rom, jerom,force of goldTekst: Bruno De Roover --- Tekeningen: Romano Molenaar.

 

Ooit een held. Nu alleen. 
Achtervolgd door het verleden.
Verbannen uit de maatschappij.
En toch onze enige hoop...
Wie of wat is FORCE OF GOLD?