18-02-16

Thunderbirds top secret jaarboek 2001. (SC) (Bridge Publishing) (2001)

De foto's zijn rechtstreeks uit de poppenserie gehaald.

thunderbirdsTekst: Sam Denham.

Het lukt de jongeman Chip Morrison om binnen te dringen op de geheime basis van International Rescue..!

Oorspronkelijke uitgave: Thunderbirds top secret annual 2001 (Carlton Books Ltd)

05:12 Gepost door Filip Hellemans in FOTOROMAN, Thunderbirds | Permalink | Commentaren (0) | Tags: sam denham, 2001 |  Facebook |

25-04-13

Grease. (SC) (CentriPress) (1978)

De foto's zijn rechtstreeks uit de gelijknamige bioscoopfilm gehaald.

greaseTekst: Bonte Woodard, Allan Carr --- Met: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway.

 

De Australische Sandy brengt haar vakantie door in Amerika. Daar wordt zij verliefd op Danny. Maar aan alle goede dingen komt een eind, zo ook aan de vakantie. Als haar ouders besluiten om toch in Amerika te blijven, komt Sandy heel toevallig op de highschool terecht waar Danny ook op zit. Als zij hier achter komt, is haar geluk maar van korte duur, want de Danny van vakantie blijkt op school een stoere bink te zijn die bij de T-Birds hoort. En daarom heeft hij een bepaald imago hoog te houden. Sandy probeert vriendschap te sluiten met de populairste meiden van de school, de Pink Ladies. Maar door haar truttige voorkomen blijft zij een eenling. Een verandering is nodig.

19-12-11

Sam & Kelly #2: Expeditie 'Sambo'. (SC) (Sanoma) (2011)

Deze foto-roman werd aangeboden bij het weekblad Story-magazine (België) op 06-12-2011.

sam & kellyTekst: Johan Dekens, Kristof Baggerman --- Fotografie: Philippe Matthys, Kristof Baggerman --- Met: Sam Gooris, Kelly Pfaff, Davy Vinckens, Katharina Gillis, Johan Dekens, Kattie Van Hoof.

Sam wordt gevraagd voor Expeditie Robinson. Hij ziet het helemaal zitten en gaat samen met Kelly op survivalweekend om zich voor te bereiden...

01-12-11

Sam & Kelly #1: De jacht op de ring. (SC) (Sanoma) (2011)

Deze foto-roman werd aangeboden bij het weekblad Story-magazine (België) op 29-11-2011.

sam & kellyTekst: Johan Dekens, Six Baggerman --- Fotografie: Philippe Matthys, Kristof Baggerman --- Met: Sam Gooris, Kelly Pfaff, Leah Thys, Arne Vanhaecke, Walter Wuyts, Jeffrey Dekens, Johan Dekens.

Een dagje shoppen neemt voor het BV-koppel een onverwachte wending wanneer Sam in het winkelcentrum een ring vindt. Een prul, denkt hij, en dus perfect geschikt om zijn Kelly eens goed mee te foppen. Maar is die ring wel ècht waardeloos?

03-06-11

Star Trek #4: Een voorproefje van armageddon. (SC) (N.V. Tijdschriften Uitgevers Maatschappij) (1979)

De foto's zijn rechtstreeks uit de tv-episode gehaald.

star trek

Tekst: Robert Hamner, Gene L. Coon --- Met: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Nichelle Nichols, Gene Lyons, Barbara Babcock, Miko Mayama, Sean Kenney.

 

De planeet Eminiar VIII voert al jarenalng een zuiveringsoorlog tegen de planeet Vendikar. Computers bepalen welke burgers zich voor desintegratie moeten melden. Helaas is de bemanning van de Enterprise geslecteerd om te sterven...

02-06-11

Star Trek #3: Problemen met de dribbels. (SC) (N.V. Tijdschriften Uitgevers Maatschappij) (1979)

De foto's zijn rechtstreeks uit de tv-episode gehaald.

star trek

Tekst: David Gerrold --- Met: William Shatner, Leonard Nimoy, James Doohan, DeForest Kelley, Walter Koenig, Nichelle Nichols, Michael Pataki, Stanley Adams.

 

De Enterprise wordt onder de voet gelopen door kleine pluizige wezentjes. Tegelijkertijd voert Kirk strijd met bureaucraten en de Klingons.

01-06-11

Star Trek #2: Waar geen mens eerder is gegaan. (SC) (N.V. Tijdschriften Uitgevers Maatschappij) (1978)

De foto's zijn rechtstreeks uit de tv-episode gehaald.

star trek

Tekst: Samuel A. Peeples --- Met: William Shatner, Leonard Nimoy, James Doohan, George Takei, Gary Lockwood, Sally Kellerman, Paul Carr.

 

Wanneer de Enterpise aan de rand van de melkweg op een krachtveld stuit, worden de psionische vermogens van één van de bemanningsleden tot goddelijke proporties uitvergroot. Hierdoor wordt hij een krachtig en moordzuchtig wezen...

31-05-11

Star Trek #1: De stad aan de rand van altijd. (SC) (N.V. Tijdschriften Uitgevers Maatschappij) (1978)

De foto's zijn rechtstreeks uit de tv-episode gehaald.

star trek

Tekst: Harlan Ellison --- Met: William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, James Doohan, Nichelle Nichols, George Takei, Joan Collins, Bill Blackburn.

 

McCoy neemt per ongeluk een te grote dosis medicijnen en wordt uit zijn evenwicht gebracht. Hij waagt zich in een time portal en veroorzaakt een ernstige verstoring in de tijdslijn van de Aarde. Om het probleem op te lossen, gaan Kirk en Spock via de portal terug naar de Aarde van de jaren dertig van de twintigste eeuw...

04-05-11

Het mysterie Van Eyck. (SC) (Sanoma) (2011)

Deze foto-roman werd aangeboden bij het weekblad Story-magazine (België) op 03-05-2011.

het mysterie van eyck

Tekst: Johan Dekens, Six Baggerman, Thomas Siffer --- Fotografie: Tim Sallé, Six Baggerman --- Met: Romina Willem, Katja Retsin, Leah Thys, Jan Schepens, Bruce Moerman, Daniël Termont.

 

Sinds 1934 is het paneel 'De Rechtvaardige Rechters' van Het Lam Gods nog steeds spoorloos. Maar een studente doet een merkwaardige ontdekking. Heeft ze het gestolen paneel dan toevallig teruggevonden?